,,Klávesnicí mezi nebem a zemí"....ANEB DÍKY!!

31. 3. 2010 22:01
Rubrika: Nezařazené

   Dneska k večeru, když jsem jela domů z Brna, tak  jsme si otevřela jednu malou knížku, kterou jsem v pondělí koupila na studentském centru po mši.Ta knížka se jmenuje ,,Klávesnicí mezi nebem a zemí". Skládá se z příspěvků, které napsaly uživatelé signálů. Upřímně, když se na studentské vyhlašovalo, že si tuto knihu můžeme po mši koupit, tak se mi nějak nechtělo...Jsem si říkala, že si ty příspěvky mohu přečíst stejně na signálech a  dávat za to 98 kč..no nevím....Potom jsem se ale dozvěděla, že tím podpořím Signály. Jdu do toho a knížku třeba někomu věnuju. Jak si tak frčím vlakem dom, tak mi to nedá a otevřu ji...Žasnu. Sice jsem už mnohé příspěvky znala ( jsem na signálech skoro stejně jako na facebooku :p ), ale přečíst si je znova bylo pro mne něco krásného a uvědomila jsem si hodně věcí....

My Češi si stále pořád na něco ztěžujeme a nadáváme. A máme v mnohých věcech malé sebevědomí.Od všech stran jen slyším: ,, ....To je hrůza!.....Nás věřících je tak málo.....U nás to nestojí za nic....Máme to strašně těžký, my věřící......! ( no však někteří to znáte! :)

A já si zase říkám. Je to fakt tak hrozný? Kde jinde můžeme najít takový web jako jsou signály? Když jsem se bavila s přáteli a kamarády ze zahraničí a vykládala jim o signálech, čučeli na mě s otevřenou pusou!!! Nikdo něco takového nezná! Maximálně znají Facebook, My space, apod....

Říkám si, jak krásné a důležité je o sobě vědět! Nás mladých věřících v Čechách je opravdu hrstka, ale není krásné se touto formou signálů právě sdílet? A vůbec vědět o sobě, že jsme? Pro mě osobně je docela bolestné a těžké vidět u nás na vesnici v kostele jen pár babiček. Z mladších ročníků jsem tam já, moji sourozenci a moji zlatí bratránci a sestřenky...( Ale zase říkám, díky Bohu za ně! Někdo nemá ani to!)...Kolikrát jsem se v tom kostele cítila stísněná a sama....Člověk ke svému růstu potřebuje kontakt se svými vrstevníky!

Vrátím se ale k té knížce. Když si čtu ty krásné myšlenky a příběhy stejně nebo přibližně starých lidí jako jsem já, tak si říkám...Ty joooo já vlastně nejsem sama!!! Žasnu nad tím, jak někteří z vás uvažujete a co ve vás je!!!!

A proč to vlastně píšu? Možná tím chci vzdát díky všem mladým lidem a mým věřícím kamarádům a přátelům. Prostě a jednoduše: DRŽÍTE MĚ! Bez vás bych nebyla to, co jsem! A za to vás mám nehorááázně ráda!!!  :) Bůh vám žehnej!!!!

Dále chci děkovat za signály! Je vidět, že i přes to, že je nás málo, PÁN SE STARÁ! A TO MEGA! VŠEM DÍKY ZA TO, CO PRO SIGNÁLY DĚLÁTE !

Taky díky všem lidem, co se starají nějakým způsobem o mladéž!!!Někde jsem četla, že i přesto, že naše země patří k jedněm k nejateističtějším, tak se o duchovní život stará naše církev přepychově:) A za to veliké díky!

A jako poslední patří dík Tomu tam nahoře!!! PANE, DÍKY VŮBEC, ŽE JSI!!!!

Zobrazeno 1800×

Komentáře

Amy

Marki, tyhle slova opravdu pohladí:)))Jen tak dál,doufám že to není poslední takový článek:))

petka84

Co dodat? Markulátko:o))))))))))) ty jseš prostě sluníčko!!!

Zobrazit 9 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz